В два поредни дни, ние, от маркетинг екипа на ЦИЕС имахме възможност да присъстваме на атрактивното откриване на технологичния фестивал Webit 2019, последвано от интересни лекции, демонстрации и панели. Даваме си сметка колко усилен труд по подготовката е необходим, за да се случи събитието във формата, в който беше проведено. Спрямо миналата година, организацията ни се стори още по-успешна, форумът по-внушителен, а мястото на провеждане: НДК – по-удачно.

 

Имахме възможност да чуем презентациите на основатели и изпълнителни директори на компании, изследователи, предприемачи и инвеститори. Да станем свидетели на любопитни демонстрации на технологичните постижения и иновации, сред които представянето на робота компаньон Хармъни, летящия мотор, интелигентния софтуер и интуитивния хардуер с приложение в хирургията и кибер обувките.

 

Имахме желание да присъстваме на всяка отделна лекция, но това нямаше как де се случи поради паралелното представяне на панелите в различните зали. От гледна точка на нашата работа, най-полезни за нас бяха панелите, в които участваха експерти в областта на дигиталния маркетинг, социалните медии, дизайна и бранд мениджмънта. Освен, че имаше какво да научим, можахме да се насладим на панелната дискусия „Как да създадете премиум, бутик или масс бранд, които да са от значение“, да разберем какви са тенденциите в социалните медии в България и дигиталните практики на представяне, които наистина работят.

 

Случващото се за единадесета поредна година Webit събитие е вдъхновяващ пример за това как една смела и луда идея може да стане реалност и в нашата страна. 

web Webit CTEC 2019 1

 

web Webit CTEC 2019 5

 

web Webit CTEC 2019 3

ЦИЕС в социалните мрежи

                          Linkedin   1 f  1 y

Централен офис

гр. Стара Загора 6006

ул. Индустриална 2, п.к. 131

Тел. +359 (42) 620368

Факс: +359 (42) 602377

е-mail: ctec@ctec-sz.com

            ctec.office@gmail.com

Лаборатории

Лаборатория за изпитване на строителни продукти
тел.:  042 627217, 042 620368

Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства
тел.: 042 630476; 042 620368

Top
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.