Актуално!

Провеждаме серия от курсове за монтажник на фотоволтаични системи. Запишете се!

Повече

Наред с развитието на нови технологии, необходимостта от пестене на конвенционалните енергийни ресурси и прехода към щадящи околната среда алтернативи налагат и развиването на нови специалности и професии.

Щастливи сме, че осъществихме партньорска среща с румънската компания ICECON SA. По покана на румънските ни колеги, на 9 февруари 2023 г. посетихме техния офис и лаборатории, където бяхме изключително сърдечно посрещнати.

Уважаеми клиенти,

 

Все по-чести са злонамерените пробиви в сигурността на електронната кореспонденция, при които се генерират неверни съобщения за промяна в банкови реквизити и/или се подменят банковите реквизити в изпращани по електронен път фактури или други документи.

Център за професионално обучение към ЦИЕС беше награден със сертификат и плакет за участието си в инициативата на НАПОО „Малки истории за успешна реализация чрез професионално обучение“.

Уважаеми клиенти и партньори,

След двугодишно прекъсване Международен технически панаир Пловдив подновява своите прояви и ЦИЕС ЕООД отново ще участва с щанд в 75-ото издание на изложението.

Очакваме Ви на нашия щанд с номер 3К3, от 19 до 24 септември 2022 г., в 3-та палата.

Благодарим Ви за поздравленията, страхотните пожелания по повод 20-годишния ни юбилей и за споделените моменти заедно!

През 2022 г. ЦИЕС отбелязва 20-години от основаването си. На 9 юни 2022 г. официално отпразнувахме юбилея си с фирмено парти в хотел Сити, Стара Загора. Над 150 гости ни оказаха честта да присъстват на събитието - представители на държавни институции, министерства, утвърдени национални и регионални компании.

Прочети повече

В началото на 2021 година  в информационната система на Европейската комисия NANDO беше официално обявена нотификацията на Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) по Регламент (ЕС) 2016/425 относно личните предпазни средства. Година по-късно, на 25 март 2022, ЦИЕС може да се похвали с откриването на собствена лаборатория за изпитване на лични предпазни средства, която е единствена по рода си в България.

Прочетете повече

След дълъг процес на проучване и доказване на компетентност, на 25 януари 2022 г. „Център за изпитване и европейска сертификация“ (ЦИЕС) ЕООД беше признат от Главна дирекция „Гражданска защита“ към Министерство на вътрешните работи на Обединени Арабски Емирства (ОАЕ) като лаборатория за изпитване по редица показатели.

Уважаеми клиенти,

През 2022 година ни предстои да отбележим 20-та годишнина от основаването на ЦИЕС.

По пътя на нашето развитие винаги сме търсили най-добрите решения за Вас, нашите клиенти, със специализираните си услуги, които Ви предоставяме, за да отговорите със сигурност на националните изискванията и на тези на европейското техническо законодателство. През годините не спирахме да се стремим към най-доброто представяне на това, което сме, защото вярваме, че „Застоят е крачка назад, а промяната е стабилност“.

ЦИЕС в социалните мрежи

                          Linkedin copy   1 f copy  1 y copy

Централен офис

гр. Стара Загора 6006

ул. Индустриална 2, п.к. 131

Тел. +359 (42) 620368

Факс: +359 (42) 602377

е-mail: ctec@ctec-sz.com

            ctec.office@gmail.com

Лаборатории

Лаборатория за изпитване на строителни продукти
тел.:  042 627217, 042 620368

Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства
тел.: 042 630476; 042 620368

Top
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.