Уважаеми клиенти,

През 2022 година ни предстои да отбележим 20-та годишнина от основаването на ЦИЕС.

По пътя на нашето развитие винаги сме търсили най-добрите решения за Вас, нашите клиенти, със специализираните си услуги, които Ви предоставяме, за да отговорите със сигурност на националните изискванията и на тези на европейското техническо законодателство. През годините не спирахме да се стремим към най-доброто представяне на това, което сме, защото вярваме, че „Застоят е крачка назад, а промяната е стабилност“.

Прочетете повече

Уважаеми клиенти,

В периода 14-17 септември 2021 г. ще се проведе най-голямото международното изложение за машини и технологии за металообработка в България MachTech&InnoTech.

Ще се радваме да ни посетите в сградата на Интер Експо Център (ИЕЦ), зала 1, щанд А6. С дейността ни в сферата на изпитването и оценяването на съответствието на машини, нисковолтови съоръжения, електромагнитна съвместимост и шум от машини и съоръжения, които работят на открито, можем да бъдем полезни на всички производители на машини.

Прочетете повече

Управителят на ЦИЕС ЕООД инж. Благовеста Шинева взе участие в среща между фирми- членове на Българска асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) и г-жа Мариана Чолакова, представител на Германо-Българската индустриално-търговска камара и почетен консул на Германия за Южна България. Домакин на провелата се на 02.09.21г. среща бе ФИЛКАБ АД, гр.Пловдив.

Ползите за бизнеса от подобни събития са безценни, обмяната на идеи и добри примери са от съществено значение за реализирането на успешни проекти.

Прочетете повече

Ако сте производител на текстилни изделия, включително на маски за широка употреба, ние Ви предлагаме оценка на техническата документация и лабораторни изпитвания съгласно изискванията на CWA 17553:2020. След извършена оценка и издаден доклад от оценка, издаваме доброволен сертификат и доброволна сертификатна марка CTECcert.

Прочетете повече

През втората седмица на месец Юли, в три последователни дни група ученици от 10 и 11 клас от Професионална гимназия по строителство архитектура и геодезия „Лубор Байер” – гр. Стара Загора посетиха Лабораторията за изпитване на строителни продукти и Лабораторията за изпитване на строителни продукти за реакция на огън към ЦИЕС.

Прочетете повече

На 30 Юни 2021г. Центърът за компетентност към ЦИЕС ЕООД проведе курс за Катодна защита на подземни съоръжения. Лектор на обучението беше доц. д-р Иван Каназирски, преподавател в Минно-геоложкият университет „Свети Иван Рилски“.

Прочетете повече

На 30.06.2021 г. бе проведена среща между представители на ЦИЕС ЕООД и Британско-българската бизнес асоциация (БББА). В нея участваха yправителят на ЦИЕС г-жа Благовеста Шинева, екипът на отдел Маркетинг, председателят на (БББА) г-жа Мирослава Александрова, директорът на БББА – г-жа Десислава Митева и регионалният представител на БББА за Стара Загора – г-н Деян Благоев.

Прочетете повече

В контекста на дългогодишното успешно партньорство със Стопански факултет при Тракийски университет – Стара Загора, управителят на ЦИЕС, инж. Благовеста Шинева беше поканена да участва в Международната научна конференция „Бизнесът и развитието на регионите”. Конференцията се организира от Стопански факултет на Тракийски университет на 24-25 юни, 2021 г. в конферентната зала на хотел „Калиста“ в с. Старозагорски бани.

Прочете повече

На 8 юни 2021 г. отдел Маркетинг към ЦИЕС взе участие в Българо-сръбски бизнес форум, който се състоя в Посолството на Република Сърбия в София. Събитието беше организирано съвместно от Посолството на Република Сърбия в лицето на Н. Пр. Желко Йович и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)

Прочетете повече

 

На дата 21.01.2021 г. на "Център за изпитване и европейска сертификация" ЕООД беше издаден ваучер по процедура BG16RFOP002-2.083 “Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия (МСП)” за одобрен проект BG16RFOP002-2.083-0531

ЦИЕС в социалните мрежи

                          Linkedin   1 f  1 y

Централен офис

гр. Стара Загора 6006

ул. Индустриална 2, п.к. 131

Тел. +359 (42) 620368

Факс: +359 (42) 602377

е-mail: ctec@ctec-sz.com

            ctec.office@gmail.com

Лаборатории

Лаборатория за изпитване на строителни продукти
тел.:  042 627217, 042 620368

Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства
тел.: 042 630476; 042 620368

Top
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.